Αδιαθεσία αισθάνθηκε σήμερα το πρωί και αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, Γεώργιος Καμπάς.

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, υποβασταζόμενος μεταφέρθηκε, σε κοντινό κτίριο. Υπενθυμίζεται ότι ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του ΚΥΣΕΑ να οριστεί αρχηγός, είχε νιώσει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Από την εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα ωστόσο ο αρχηγός ΓΕΣ, παρέμεινε βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου σε ακινησία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Γιώργου Καμπά, εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο αρχηγός ΓΕΣ προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.