Δυο είναι τα πλανητικά φαινόμενα των ημερών που μας επηρεάζουν σήμερα Παρασκευή 25/1 και το Σαββατοκύριακο 26,27/1: Το πέρασμα του Ερμή στον Υδροχόο, και κυρίως το τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς, αυτό του Άρη στον Κριό και τον Δία στον Τοξότη, που μας καλούν να ξεφύγουμε από τα στενά όρια στα οποία κινούμαστε συνήθως και να βαδίσουμε σε άλλους δρόμους,  προκειμένου να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας και τα όνειρά μας.

Γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία, με βελτιωμένη τη διάθεσή μας μποορύμε να θέσουμε σε νέες βάσεις σχέδια και ιδέες, που θα μας βοηθήσουν να επεκταθούμε, να κάνουμε ανοίγματα σε διάφορους τομείς και ταυτόχρονα να ζήσουμε πιο έντονα. Τα ρίσκα ευνοούνται και ενδέχεται να πετύχουμε κάτι που και για εμάς τους ίδιους αποτελεί κατόρθωμα. Τη διαφορά σε όλα θα κάνει η σωστή προετοιμασία. Αν δεν δράσετε παρορμητικά, αλλά μετά από σκέψη και αφού έχετε οργανωθεί όπως πρέπει και λάβετε υπόψιν και την μικρότερη λεπτομέρεια κατά την υλοποίηση των σχεδίων σας, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

Περισσότερο ευνοούνται οι Κριοί και οι Τοξότες, οι οποίοι βρίσκονται στα καλύτερά τους, διακατέχονται από ενθουσιασμό και σιγουριά και μπορούν να επιτύχουν ότι βάλουν στο μυαλό τους, ακόμη και τον πιο δύσκολο στόχο. Ρισκάρετε και δε θα χάσετε.

Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες μεγάλοι καβγάδες προκαλούνται δια ασήμαντον αφορμή, οπότε προσέξτε στο επαγγελματικό και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και στη σχέση σας, επειδή ο έλεγχος εύκολα μπορεί να χαθεί και να ξεφύγουν τα πράγματα!

Ταύροι και Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι η τύχη σας ευνοεί για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας σε ερωτικά και σε οικονομικά, οπότε περάστε από την θεωρία στην πράξη.

Από τον Ερμή στον Υδροχόο, ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, οι οποίοι γίνονται ακόμη πιο επικοινωνιακοί και κοινωνικοί και μπορούν να δρομολογήσουν με ευκολία διάφορα σχέδιά τους.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας και τον βροχερό καιρό, φροντίστε να περάσετε τη αποψινή βραδιά, αλλά και το Σαββατοκύριακο, συντροφιά με όποιον αγαπάτε, αξιοποιώντας τις ημέρες για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε κάνοντας ότι σας ευχαριστεί.