temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
«Ο Κάμπελ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεταγραφικό φιάσκο»
Ομάδα

«Ο Κάμπελ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεταγραφικό φιάσκο»

Σε συνολικά 17 συμμετοχές του με τη φανέλα της Φροζινόνε ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού Τζόελ Κάμπελ δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα απογοητεύοντας τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους.

Αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι για να… κάνει τη διαφορά στον αγώνα σωτηρίας της Φροζινόνε, όμως δεν έχει επουδενί επιβεβαιώσει τις προσδοκίες. Ο λόγος για τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό Τζόελ Κάμπελ που έφτασε στην επαρχία Λάτιο της Ιταλίας μετά από μια περιπλάνηση στην Ευρώπη. Αρχής γενομένης από το 2011 όταν και αποκτήθηκε από την Άρσεναλ, πέρασε από τις Λοριάν, Ρεάλ Μπέτις, από τα μέρη μας και στον Ολυμπιακό, τη Βιγιαρεάλ, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ξανά τη Ρεάλ Μπέτις.

Ομάδες δηλαδή υψηλού επιπέδου μετά την εκτόξευσή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όταν ο και οδήγησε την Κόστα Ρίκα στα προημιτελικά, στέλνοντας την Ιταλία στην κόλαση.

Ο Κάμπελ μέχρι τώρα όμως δεν έχει προσφέρει στην Φροζινόνε τα αναμενόμενα. Μετά από 17 συμμετοχές δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ούτε ένα γκολ, έχοντας απογοητεύσει όλους όλους είχαν επενδύσει σε εκείνον, πιστεύοντας ότι θα είναι ο παίκτης που όπως τονίζουν οι Ιταλοί «θα έβαζε το πλοίο της Φροζινόνε στο λιμάνι», αναφερόμενοι φυσικά στην πολυπόθητη παραμονή στην κατηγορία.

Ακόμα και σήμερα, έγινε πρωταγωνιστής σε πολλές αντεγκλήσεις και πολύ λιγότερο «ήρωας» στο γρασίδι. Δυστυχώς σχεδόν σκιά του εαυτού του: θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μεταγραφικό φιάσκο, επισημαίνει το tuttofrosinone.com αφού στην Ευρώπη εντυπωσίασε μόνο στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-14 (43 εμφανίσεις, 11 γκολ, 11 ασίστ). Μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι ένας παίκτης δεν προσφέρει μόνο όταν σκοράρει. Όμως η Φροζινόνε καίγεται για βαθμούς και αυτοί θα έρθουν μόνο με γκολ.

Πρέπει λοιπόν να αρχίσει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα…

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων