Στηλιτεύοντας την επιλογή του Ποταμιού σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας για «πολιτικό μαγειρείο που έχει στηθεί από τα Τσιπροτεχνεία […] για μια »προοδευτικη» ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετεροκλήτων τύπων» και για ένα κόμμα (το Ποτάμι) που «ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμου, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα» και το οποίο «πάλι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες» οι βουλευτές του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς ουσιαστικά προαναγγέλλουν την αποχώρησή τους από το Ποτάμι.

Άλλωστε στην ίδια ανάρτηση στο facebook, στην οποία χρησιμοποιούν πρωτόγνωρα σκληρή γλώσσα καταγγέλλοντας τη στάση του Ποταμιού, συνάγουν το συμπέρασμα ότι το Ποτάμι διαλύεται.

Οι δύο βουλευτές που έχουν ξεκαθαρίσει πως θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών όταν έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, εκφράζοντας ανοιχτά τη διαφωνία τους με την επίσημη θέση του Ποταμιού για «ψήφο κατά συνείδηση» κατηγορούν το κόμμα για «περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη στάση».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Με το πολιτικό μαγειρείο που έχει στηθεί από τα Τσιπροτεχνεία με διάφορα Ρετάλια, Επιχειρηματίες, Υπηρεσίες και Αποκόμματα, δηλώνουμε ότι αυτή η «προοδευτική» ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετερόκλητων τυπων μάς βρίσκει εντελώς απέναντι.

Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμου, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ π α λ ι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται.

Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

Γρηγόρης Ψαριανός

Γιώργος Αμυράς»

«Με το πολιτικο μαγειρειο που εχει στηθει απο τα Τσιπροτεχνεια με διαφορα Ρεταλια, Επιχειρηματιες, Υπηρεσιες και…

Δημοσιεύτηκε από Γρηγόρης Ψαριανός στις Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019