Ενα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στόχος αντιδράσεων πολιτών. Συγκεκριμένα, με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν στο δημαρχείο του Βόλου τον Πάνο Σκουρλέτη μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, αλλά και πολίτες που συγκεντρώθηκαν, για να διαμαρτυρηθούν για την καύση των απορριμμάτων, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου καταγγέλλει τον τραυματισμό δύο ατόμων, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, έπειτα από συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν στον τόπο. Πιο συγκεκριμένα, έξω από το δημαρχείο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, απέτρεψαν τους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν με συνθήματα και πανό κατά της καύσης

Τώρα στο Δημαρχείο του Βόλου. Αυτή είναι η Δημοκρατία που έχουμε.

Δημοσιεύτηκε από Επιτροπή ΑΓΩΝΑ Πολιτών Βόλου στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Οι πολίτες συνεπλάκησαν σώμα με σώμα με την Αστυνομία, ενώ τελικά ο κ. Σκουρλέτης πέρασε την είσοδο του δημαρχείου και ξεκίνησε την ομιλία του στην αίθουσα εκδηλώσεων, αναφερόμενος στη νέα πορεία της χώρας μετά τα μνημόνια.

Φωτό από thenewspaper.gr και το magnesianews.gr

Το θέμα της εισήγησης Σκουρλέτη ήταν η Δημοκρατία στην αυτοδιοίκηση. Τα ΜΑΤ στην είσοδο του δημαρχείου παράλληλα οργάνωσαν workshop εμπέδωσης των δημοκρατικών μεθόδων. Με περισσή φροντίδα μας έπεισαν για τη δημοκρατικότητα Κυβέρνησης και Δήμου.Δείτε στο βίντεο πως αντιμετωπίστηκαν οι πολίτες που θέλησαν να διαμρτηρηθούν και να επιδώσουν καταγγελία κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Δημοσιεύτηκε από Επιτροπή ΑΓΩΝΑ Πολιτών Βόλου στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019