Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα του Μάρκου Παγδάτη και να αποκτήσει ένα …σουβλάκι που θα φέρει το όνομά του, για την παρουσία του στο Australian Open.

Πρόσφατα, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, ανέφερε το εστιατόριο «Σταλακτίτες» στη Μελβούρνη, ως ένα από τα αγαπημένα του. Και οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου, αποφάσισαν να επιστρέψουν την αγάπη, λέγοντας ότι το όνομα του Τσιτσιπά θα προστεθεί στο μενού, εαν αποκλείσει τα ξημερώματα τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασλβίλι στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Το εστιατόριο έχει παραχωρήσει αυτή την τιμή μια φορά πριν, δίνοντας σε ένα αρνίσιο σουβλάκι το όνομα του Ελληνοκύπριου, Μάρκου Παγδάτη, κατά τη διάρκεια της «παραμυθένιας» διαδρομής του το 2006 στην διοργάνωση, όταν είχε φθάσει στον τελικό, όπου έχασε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

«Εάν ο Στέφανος τα καταφέρει, θα θέλαμε να δώσουμε το όνομά του σε ένα σουβλάκι», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου. «Όλοι θέλουν το σουβλάκι τους λίγο διαφορετικό, έτσι θα τον ρωτήσουμε τι του αρέσει και να το προσαρμόσει στα γούστα του», πρόσθεσε.