«Ασπίδα» για τους ποδοσφαιριστές του ύψωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το εμφατικό 4-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε στον εγωισμό που έβγαλαν σήμερα οι παίκτες του και είπε οτι δεν αμφέβαλε ποτέ για εκείνους.

Αρχικά ο Ελληνας τεχνικός είπε: «Μπήκαμε όπως έπρεπε στο ματς. Θέλαμε να κυριαρχήσουμε από την αρχή και να κρατήσουμε την μπάλα».

Όσον αφορά το τι έφερε αυτήν τη βελτίωση στην απόδοση της ΑΕΚ, απάντησε: «έλειπε η αυτοπεποίθηση από την ομάδα. Ποτέ δεν πρέπει να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα και μπορούμε να παίζουμε έτσι. Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήταν λογικό να ρίξουμε τον ρυθμό. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες».

Σχετικά με την αλλαγή σχηματισμού σημείωσε: «Είχαμε πει να ξαναμαζευτούμε σαν γκρουπ και να δούμε, αν με τις προσθήκες που έγιναν, πρέπει να πάμε σε νέο σχηματισμό».

Τέλος, είπε για τους παίκτες του: «Ποτέ δεν αμφέβαλα για τους παίκτες μου. Έπρεπε να του δούμε και λίγο εγωιστικά. Τα παιδιά έβγαλαν εγωισμό, ενέργεια και αυτοπεποίθηση και από τη στιγμή που βγήκαν αυτά τα στοιχεία, ήρθε κι η νίκη».