Φανατική οπαδός του Αλέξη Τσίπρα είναι η γνωστή τραγουδίστρια Αντζυ Σαμίου, η οποία συχνά πυκνά αποθεώνει τον πρωθυπουργό. Το ίδιο έκανε και τη Δευτέρα με μια ανάρτησή της στο twitter.

«Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον Άνδρα, τον Ηγέτη, τον Άνθρωπο»

Η πάλαι ποτέ γνωστή τραγουδίστρια αναρτά σχεδόν όλες τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, παρακολουθεί και κάνει retweet όλες τις αναρτήσεις των πιο φανατικών οπαδών και σχολιαστών του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν παύει να βρίζει και τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Τσίπρα.

Το 2016 είχε γράψει σχετικά: «Ποποποπο συναισθηματική φόρτιση που είχα εκείνη τη στιγμή που το έγραφα! Χαρακτηριστικό του Έλληνα βλέπεις, γιατί να αποτελώ εξαίρεση; Μετά το συναίσθημα όμως έρχεται η λογική κι έτσι χωρίς να αναιρώ αυτά που ένιωσα και είπα εκείνη την εποχή, σήμερα χειροκροτώ όχι τις υποσχέσεις, αλλά τις μεταρρυθμίσεις! Όχι τα χαμόγελα, αλλά τη σκληρή δουλειά και τις αλλαγές έστω κι αν δεν βολεύουν εμένα….. Άλλωστε απαιτούνται θυσίες και είναι και δική μου ευθύνη να ρυθμίσω τις ανάγκες μου σύμφωνα με τις δυνατότητες μου…. οδυνηρό, αλλά αναγκαίο! Μη τα πολυλογούμε, όσο βλέπω λαμόγια να πληρώνουν και να δίνουν εξηγήσεις σε εξεταστικές, και καταθέσεις κλεφταράδων να δεσμεύονται, πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό! Κι όταν βλέπω τα στραβά, πάλι θα τα λέω, γιατί αυτό διαφοροποιεί τον πολίτη από το κομματόσκυλο!».

Το Νοέμβριο του 2016 η Αντζι Σαμίου… ξεσάλωσε κατηγορώντας όλους εκείνους που ασκούν κριτική για την εικόνα του κ. Τσίπρα.

Εγραφε χαρακτηριστικά: Λοιπόν θα το πω κι αυτό κι ας μετανιώσω! Λυσσάξατε με τον Αλέξη σήμερα….. εντάξει δεν είναι ο Ζαμπούνης, κάποια πραγματάκια πρέπει να τα βελτιώσει , αλλά εγώ μπορώ να τον καταλάβω γιατί δεν είναι άνθρωπος των «Πρέπει» ! Σύμφωνοι δεν είναι ο ατσαλάκωτος με το παγερό βλέμμα, άψογος στους τύπους και τις «προσοχές» αλλά έχει κερδίσει την εκτίμηση για την αυθεντικότητα και την εντιμότητα του κι αυτό μετράει!! Είπαμε !!!! το αγόρι που έχει κάνει τον πλανήτη να μιλάει για αυτόν, είναι του 15μελούς, όχι της αδελφότητας στο Χάρβαρντ!! Μεγάλωσε στους αγώνες και τα συλλαλητήρια στους δρόμους κι όχι στις δεξιώσεις με σαμπάνια και χαβιάρι!!! Όλοι όσοι μου γίνατε αριστοκράτες στα ξαφνικά και ξεχάσατε τον Ζορμπά και τον Ωνάση που έτρωγε με τα χέρια αλλά σας έκανε περήφανους, να το κοιτάξετε!! ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ!! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ για να σας εκπροσωπεί χωρίς να σας κάνει «ρεζίλι» βλαχαδερά που ούτε ψύλλος στον κόρφο του δε θα θέλατε να είστε!! Αι σιχτιρ με την υποκρισία σας μαντάμ σουσούδες!!!