Εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Μπόγρης στην ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης με 12 πόντους. Με το τέλος του ματς ήταν και χαρούμενος και στεναχωρημένος για το χαμένο παιχνίδι, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του στην NOVA.

Αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού δήλωσε: «Σίγουρα χαίρομαι για την εμφάνιση. Θα ήταν μαγικό να συνδυαστεί με νίκη. Σίγουρα νιώθω πιο άνετα στην Ισπανία. Μπορούσα να παίξω ελεύθερα γιατί ήξερα ότι θα έχω χρόνο. Αν γνωρίζεις ότι θα είναι περιορισμένος δεν είναι το ίδιο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι. Δεν θα πω ότι είναι ήττα μέσα στο πρόγραμμα γιατί μπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε έδρα. Η επόμενη εβδομάδα είναι σημαντική για το πλεονέκτημα έδρας. Με το παλιό σύστημα είχες έναν πιο μακροπρόθεσμο στόχο. Πρέπει να ξεχνάς τις νίκες και τις ήττες. Ο απολογισμός γίνεται πάντα στο τέλος της χρονιάς. Αν χαίρεσαι ή στεναχωριέσαι θα έρθουν άσχημα αποτελέσματα και θα αποτύχεις. Έχουμε εμπειρία και βάθος ώστε στα κομβικά σημεία να είμαστε εκεί και σε τοπ επίπεδο μέχρι το τέλος».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός φέτος έχει υψηλούς στόχους, ο Μπόγρης είπε: «Ο Ολυμπιακός και με τον Μαρκί Πέρι και τον Λαβόρ Ποστέλ είχε τους ίδιους στόχους. Η νοοτροπία και ο πήχης της ομάδας είναι πάντα ψηλά γιατί έχει αποδείξει όλα αυτό τα χρόνια πόσο νικήτρια είναι. Με αυτό το DNA δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν μιλάμε για στόχους γιατί είναι δεδομένο ότι θέλουμε και τα τρία κύπελλα. Άλλοτε πετυχαίνεις άλλοτε όχι. Το θέμα είναι να παλεύεις. Μακάρι στο τέλος να έχουμε μία χρονιά όπως το 1999».

Αναφορικά με τον Μιλουτίνοφ είπε: «Μακάρι να είναι καλά και να ξανάρθει γιατί μας λείπει» για να πει για τις διπλές αγωνιστικές πως « Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ομάδα στην διπλή αγωνιστική. Και πέρσι είχε χαρακτήρα και φέτος τα πάει εξαιρετικά. Για μένα σήμερα χάσαμε επειδή η Ρεάλ ήταν τρομερή στο τρίποντο. Είναι ομάδα τοπ επιπέδου η οποία όταν σκοράρει μακριά μετά βάζει εύκολα καλάθα κοντά. Σε όλες τις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες σε ασίστ, ριμπάουντ, λάθη είμαστε καλύτεροι. Κάναμε μεστό παιχνίδι. Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει το ματς, έπρεπε να είναι μικρότερη. Παίζουν και άλλοι πέντε βέβαια, με ταλέντο. Έβαλαν δύσκολα σουτ. Είναι δύσκολη η δουλειά μας όταν σε αυτή την έδρα η Ρεάλ είναι στην μέρα της. Κάναμε 2-3 λάθη που στοίχισαν. Είναι μεγάλη η χρονιά. Αν έλεγε κάποιος τον Αύγουστο ότι θα είμαστε 5οι και θα παλεύουμε για την τετράδα με 11 νίκες θα τον έλεγαν τρελό. Θέλουμε να συνεχίσουμε δυναμικά, είμαστε χαρούμενοι ως τώρα».