Βίντεο ντοκουμέντο ρίχνει φως στη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα έξω από χαρτοπαικτική λέσχη.

Στις εικόνες, του βίντεο που εξασφάλισε το OPEN TV, φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει τρέχοντας τον 50χρονο κι αφού τον πυροβολεί τέσσερις φορές από απόσταση αναπνοής, απομακρύνεται από το σημείο και πάλι τρέχοντας.

Όπως αποκαλύπτει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το σχέδιο εκτέλεσης διήρκεσε μόλις 8 δευτερόλεπτα. Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο ανάμεσα σε δύο ΙΧ, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το χρονικό της εκτέλεσης

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία την δολοφονία 52χρονου λίγο πριν από τις 20.00 σήμερα το βράδυ στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους στην Καλλιθέα.

Το έγκλημα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, σημειώθηκε έξω από χαρτοπαικτική λέσχη  στο οποίο το θύμα πήγαινε σχεδόν κάθε μέρα.

Την ώρα που ο 52χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του, ένας άγνωστος άνδρας τον προσέγγισε, τον πυροβόλησε με πιστόλι και τράπηκε σε φυγή.

Ο 52χρονος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τρεις κάλυκες.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, η οποία ερευνά τις δραστηριότητες του θύματος.