Το έγκλημα στην Κέρκυρα, με θύμα την 28χρονη Αγγελική Πέτρου, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τόσο το νησί του Ιονίου όσο και την υπόλοιπη χώρα. Τα ίχνη της άτυχης κοπέλας, χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και οι έρευνες για τον εντοπισμό της, αποκάλυψαν την φρικτή αλήθεια.

Η 28χρονη βρέθηκε τελικά νεκρή και θαμμένη στο πίσω μέρος του πατρικού σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας. Από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία έδειχναν ότι ο κύριος ύποπτος της δολοφονίας ήταν ο πατέρας της, ο οποίος τελικά ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Μάλιστα, αυτός ήταν που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του. Αρχικά, ο ομογενής από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε την δολοφονία της κόρης του, όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει, ενώ την υπέπεσε και σε αντιφάσεις που ξεσκέπασαν την αλήθεια.

Στην Εισαγγελέα ο 52χρονος

Στην Εισαγγελέα Κέρκυρας αναμένεται να οδηγηθεί ο 52χρονος πατέρας που ομολόγησε τη δολοφονία της κόρης του κατά τη χθεσινοβραδινή προανακριτική διαδικασία στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας φέρεται να τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχε προηγηθεί μεταξύ των δύο και να τη μεταφέρει μετά στην αυλή του σπιτιού του όπου και την έθαψε, αφού πρώτα της κατάφερε και άλλα χτυπήματα που προκάλεσαν το θάνατό της.

Την σκότωσε γιατί είχε σχέση με Αφγανό

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο λόγος που ο πατέρας έφτασε στο ανατριχιαστικό έγκλημα, ήταν η σχέση που διατηρούσε η κοπέλα με ένα νεαρό Αφγανό. Μια σχέση που ο πατέρας όχι μόνο δεν ενέκρινε αλλά απαιτούσε να τελειώσει.

Όταν η 28χρονη τον ενημέρωσε πως όχι μόνο δεν πρόκειται να χωρίσει αλλά σκέφτεται να τον παντρευτεί, ο πατέρα της αποφάσισε να την σκοτώσει. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους συνάντησης, στο πατρικό σπίτι της άτυχης Αγγελικής, ο δράστης τη χτύπησε στο κεφάλι και της έδωσε τη χαριστική βολή.

Όταν κατάλαβε πως η κόρη του ήταν νεκρή, προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα. Το πήρε και το έθαψε στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού. Αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι και συνέχισε τη ζωή του, σα να μην τρέχει τίποτα!

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας»

Ιατροδικαστής: Φονικά χτυπήματα με σιδερόβεργα

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε το πρωί έριξε φως στις συνθήκες θανάτου Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση, ο δράστης τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι.

Τα φονικά χτυπήματα, όπως διαπιστώθηκε ήταν 7 και ο θάνατος της νεαρής κοπέλας αναπόφευκτος.