Ενας δικηγόρος εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ως ενοικιαστής της πολυτελούς κατοικίας του Μανώλη Πετσίτη στη Βαρυμπόμπη. Πιθανόν σε μία προσπάθεια να εξαϋλωθούν τα ίχνη του «μυστικοσύμβουλου» του Μαξίμου και να χρησιμοποιεί την κατοικία ως τόπο μυστικών συναντήσεων ακόμη και με κυβερνητικά στελέχη. Χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση με αυτόν και να εξαϋλώνεται το σχετικό «στίγμα» του.

Ο Μανώλης Πετσίτης εμφανιζόταν παράλληλα να έχει στενές σχέσεις με Κυπρίους δικηγόρους που προχωρούσαν στην δημιουργία off shore εταιρειών, είχαν στενές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και διαχειρίζονταν υπεράκτιες εταιρείες που είχαν εμφανισθεί σε τραπεζικό σκάνδαλο.

Ομως ένα από τα ζητούμενα ήταν κι ο τρόπος που ο πρώην σερβιτόρος από την Καισαριανή, με ετήσιο εισόδημα της τάξης των 3000-5000 ευρώ μέχρι το 2014, «απέκτησε» τα τελευταία χρόνια μια πολυτελή βίλα με πισίνα σε αραιοκατοικημένη περιοχή της Βαρυμπόμπης. Μία πολυτελή κατοικία που φαίνεται να επισκέπτονταν τα τελευταία χρόνια κυβερνητικά στελέχη αλλά κι επιχειρηματίες που συμμετείχαν σε παρασκηνιακές συνεννοήσεις. Ομως η ενοικίαση αυτού του σπιτιού και η παρουσία εκεί του «μυστικοσυμβούλου» του Μαξίμου δεν εμφανιζόταν πουθενά…

Από την πολυήμερη έρευνα προέκυψε ότι ιδιοκτήτης της πολυτελούς κατοικίας ήταν οικογένεια επιχειρηματιών με μεγάλα ξενοδοχεία στην Κεφαλλονιά που παλιότερα είχαν εμπορική δραστηριότητα στην Αφρική.  «Η ενοικίαση του σπιτιού υπήρξε με παρεμβολή μεσιτικού γραφείου προ 2-3 ετών και η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ήταν μέχρι το 2020».

Ωστόσο η κατοικία φέρεται να μην ενοικιάσθηκε στο όνομα του Μανώλη Πετσίτη αλλά σε αυτό ενός δικηγόρου που εμφανίζεται να καταβάλλει τα μισθώματα. Χωρίς να είναι γνωστό αν αυτή η συναλλαγή είναι πραγματική ή εικονική καθώς και ποιοι οι λόγοι που επέβαλαν την …εξαΰλωση της παρουσίας του συνεργάτη κυβερνητικών στελεχών. Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν αναφορές περιοίκων ότι η πολυτελής κατοικία έχει πλέον εγκαταλειφθεί από τον ένοικο της (σσ. φαίνεται να βρίσκεται στην Κύπρο), κάτι πάντως που δεν επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της που ανέφερε ότι η μίσθωσή της συνεχίζεται κανονικά.