Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, 72χρονος άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε περιοχή του Κερατόκαμπου Ηρακλείου, όπου ο ηλικιωμένος πήρε όπλο και αυτοπυροβολήθηκε.

Οπως μεταδίδει το cretapost, στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής, ο οποίος – σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία – επιβεβαίωσε πως πρόκειται για αυτοκτονία ενώ την ίδια ώρα οι άνδρες της αστυνομίας ξεκινούσαν έρευνες για να εξακριβώσουν τους λόγους που τον ώθησαν να κόψει το νήμα της ζωής του.

Απόπειρα με σπασμένο μπουκάλι

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στις αρχές για ηλικιωμένο που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν αργά το μεσημέρι όταν ο άτυχος άνδρας που μένει στις Γούβες Ηρακλείου έσπασε μπουκάλι και προσπάθησε να κόψει τον λαιμό του και τα χέρια του με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ωστόσο η κίνησή του έγινε αντιληπτή και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία.

Οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου εισήχθη στο χειρουργείο για άμεση επέμβαση.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο άνδρας θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του.