Τραγωδία στα Καπαριανά του Δήμου Φαιστού νωρίς το απόγευμα, όταν 60χρονος επιχειρηματίας έπαθε ηλεκτροπληξία και υπέκυψε λίγο μετά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας τη στιγμή που βρισκόταν στην επιχείρησή του ακούμπησε ένα καλώδιο, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.
Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, όμως, η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες του θανάτου του.
Πηγή: cretapost
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Χρ. Δήμας: Στα 2,5 εκατ. ευρώ την ημέρα το κόστος από το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες – Θα αξιώσουν αποζημίωση οι εταιρείες από το Δημόσιο
- “Πολεμική” προετοιμασία από την ευρωπαϊκή βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας – “Ομπρέλα” προστασίας ζητά η Eurelectric






