Το πρώτο που θα δούμε να κυκλοφορεί είναι το μεσαίο SUV της, η GLE, που θα καυχιέται, τόσο για το τεχνολογικό της υπόβαθρο όσο και για τις μεγάλες ανέσεις ( μεταξύ αυτών οι επτά θέσεις και ο χώρος αποσκευών των 825 λίτρων). Στη νέα GLΕ και στη γκάμα των μοτέρ ξεχωρίζει η ήπια υβριδική έκδοση, η GLE 450 4MATIC με 6κύλινδρο μοτέρ και ήπιο υβριδικό σύστημα με 48βολτο ηλεκτρικό κύκλωμα με συνδυαστική απόδοση απόδοση 367 ίππων.

Η μέση κατανάλωση είναι 8,3 έως 9,6 λίτρα/100 χλμ και στα ατού σημειώστε και το 9άρι αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC. Επίσης, το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα δούμε και τις ανανεωμένες – στην εξωτερική τους εμφάνιση και με αρκετές αναβαθμίσεις στην τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού – GLC & GLC Coupe. Επίσης, η γερμανική φίρμα αναμένεται να λανσάρει και την κορυφαία GLS, η οποία θα φέρει την τελευταία λέξη στον τομέα της τεχνολογίας που διαθέτει σήμερα η Mercedes-Benz, με σύστημα αυτόνομης οδήγησης, πολλαπλά συστήματα υποβοήθησης που ενισχύουν την ενεργητική ασφάλεια των επιβατών κ.α.

Εκτός από τις ντίζελ εκδόσεις και αυτό το μοντέλο θα φέρει μια υβριδική plug – in έκδοση, ενώ στην κορυφή θα δεσπόζει η AMG εκδοχή που πιθανόν να αγγίξει τους 630 ίππους! Στην κατηγορία των SUV κατατάσσεται και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της, το EQC, που κλέβει την παράσταση στον τομέα των επιδόσεων αλλά και των μηδενικών ρύπων, με αρωγό τους δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 408 ίππων και αυτονομία – μετά από μια πλήρη φόρτιση που αγγίζει τα 450 χιλιόμετρα.