temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Φέλιξ: Η ΑΕΚ παίζει επιθετικά και αυτό μπορεί να μας δώσει τον έλεγχο
Ποδόσφαιρο

Φέλιξ: Η ΑΕΚ παίζει επιθετικά και αυτό μπορεί να μας δώσει τον έλεγχο

Ο Ζοάο Φέλιξ μίλησε για την επιθετικότητα της ΑΕΚ που μπορεί να δώσει τον έλεγχο στην Μπενφίκα στο Ντα Λουζ, αλλά και για το στόχο της κατάκτησης του Europa League με τους Αετούς

Το βράδυ της Τετάρτης (12/12) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Αναφέρθηκε δε στο στόχο της κατάκτησης του Europa League με τη φανέλα των Αετών, αφού δεδομένα έχουν προκριθεί στους 32 του θεσμού μέσω της τρίτης θέσης του ομίλου.

Αναλυτικά:

«Περιμένουμε να παίξει η ΑΕΚ όπως στον πρώτο αγώνα. Μια ομάδα που παίζει πιο επιθετικά, μπορεί να μας δώσει τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που μας αρέσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα ηνία και στα κατάλληλα σημεία να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα.

Φυσικά και θέλαμε να προκριθούμε στο Champions League, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα συνεχίσουμε στο Europa League, όπου θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αλλά θα ήθελα να το ζήσω με την Μπενφίκα».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων