Έτοιμος να αλλάξει ό,τι κρίνει πως θα βοηθήσει τον Άρη να βελτιωθεί, καταστάσεις αλλά και πρόσωπα, είναι ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός ξαφνιάστηκε δυσάρεστα με την εμφάνιση της ομάδας στο χτεσινό (09/12) ματς με τον Ατρόμητο, ιδίως με την εικόνα του πρώτου μέρους. Όπως μετέφερε χαρακτηριστικά σε ανθρώπους της ομάδας θέλει να ψάξει τι φταίει για την κακή απόδοση, τονίζοντας συνοπτικά τα εξής: «Θα βρω τα αίτια και θα τα διορθώσω. Δεν πρόκειται να επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο».

Ο Παντελίδης προβληματίζεται πρωτίστως με την αφέλεια που παρουσιάζει το σύνολο του στο γήπεδο, κυρίως στο μεσοαμυντικό κομμάτι, στο οποίο είναι στις προθέσεις του να κάνει παρεμβάσεις. Επιπλέον, θεωρεί προβληματική τη νοοτροπία μερικών παικτών, που δείχνουν να αργούν να προσαρμοστούν στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο προπονητής των κίτρινων θεωρεί την αναμέτρηση στο Περιστέρι κομβική και βοηθητική για να αναθεωρήσει άποψη σχετικά με ορισμένα πρόσωπα, κάτι που μένει να φανεί στη συνέχεια από τις επιλογές του.