Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες , οι δύο ύποπτοι ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τη φοιτήτρια.

Την εμπλοκή του στην δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο ομολόγησαν σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ οι δύο άνδρες που κρατούνταν από την Δευτέρα στο Λιμεναρχείο του νησιού.

Οι δύο δράστες, ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, φαίνεται πως χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο αφότου αυτή αρνήθηκε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους.

Δίνοντας ακόμα πιο τραγική διάσταση στην δολοφονία, η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα στην περιοχή της Λίνδου, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως είχε νερό στα πνευμόνια της.

Οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος.

Πατέρας φοιτήτριας: Στις 2:00 τα ξημερώματα μου επιβεβαίωσαν την ομολογία

Ο πατέρας της φοιτήτριας μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι χθες το βράδυ ενημερώθηκε ότι οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στους δράστες. Στις 2:00 τα ξημερώματα ο υπεύθυνος των ερευνών τηλεφώνησε τον πατέρα και τον ενημέρωσε ότι το ζήτημα έχει κλείσει και οι δύο ύποπτοι ομολόγησαν.

Όπως του είπαν οι αστυνομικοί πήγαν στην Λίνδο, στο σπίτι που έγινε το συμβάν και ερευνούν τα στοιχεία.

Στο μεσημέρι η οικογένεια της φοιτήτριας θα φύγει από την Ρόδο μαζί με την σορό της 21χρονης.