Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Γιουβέντους στο «Αρτέμιο Φράνκι» (1/12), θέλοντας να βάλει τέλος στο δικό της σερί πέντε ισοπαλιών, αλλά και στο αήττητο των «μπιανκονέρι».

Ο μέσος των «βιόλα», Γκέρσον, μίλησε στην «Corriere dello Sport», τονίζοντας πως καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που θα χρειαστεί η ομάδα του στον αγώνα του Σαββάτου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Αύριο, πάνω από όλα πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Η Γιουβέντους είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολλούς πρωταθλητές, όπως ο Ρονάλντο, ο Ντάγκλας Κόστα, τον Ματουιντί και πολλούς άλλους.

Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα χρειαστεί να παίξουμε με προσωπικότητα, σταθερότητα και απόλυτη συγκέντρωση. Δεν πρέπει να χάσουμε την προσοχή μας και πρέπει να πάρουμε ενέργεια από τους οπαδούς μας. Ένα είναι σίγουρο, δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε αύριο.

Δεν περίμενα ποτέ πως θα αντιμετωπίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσω πως δεν είμαι μπροστά από το PlayStation».