Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ευθύμη Κουλούρη ο Χαβιέ Ούμπιντες, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ατρομήτου να παρομοιάζει τον νεαρό στράικερ με τον Κώστα Μήτρογλου! Ο έμπειρος Λατινοαμερικανός άσος μιλώντας στην πορτογαλική «O Jogo» τόνισε ότι ο Κουλούρης βαδίζει στα βήματα του Μήτρογλου και επισήμανε ότι αποτελεί το παρόν, αλλά και το μέλλον της Εθνικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι νεαρός και με εξαιρετικό μέλλον. Είναι ο επόμενος Μήτρογλου και αποτελεί το μέλλον της εθνικής Ελλάδος. Γνώριζα τον Κουλούρη πριν έρθει στον Ατρόμητο, θυμάμαι όταν παίζαμε απέναντι του σκεφτόμουν ότι έπρεπε να είμαστε σε εγρήγορση. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκόραρε πολλά γκολ τις προηγούμενες σεζόν, αλλά στον Ατρόμητο βρήκε την ηρεμία για να δείξει τι είναι ικανός να κάνει», σημείωσε αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ και αν του προκάλεσαν έκπληξη: «Όχι. Δουλεύω μαζί του κάθε μέρα και δεν μου προκαλεί έκπληξη. Μιλάμε για έναν σκόρερ. Έναν έξυπνο επιθετικό εντός της περιοχής αλλά και εκτός αυτής. Δεν μου προκαλεί έκπληξη το ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Σπόρτινγκ».