Μπορεί επειδή είναι φιλόδοξος και εργασιομανής και συνήθως τρέχει πολύ να μην μπορεί να κάνει αυτά που θέλει για να έχει η καθημερινότητά του την ποιότητα που επιζητά (στη φωτό ο Τοξότης Φρανκ Σινάτρα). Ωστόσο τον απασχολεί έντονα η ποιότητα ζωής και σε σύγκριση με άλλους ζωδιακούς τύπους είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τα ταξίδια, που όλοι μας ονειρευόμαστε, αλλά ποτέ δεν βάζουμε ως στόχο, δεν φροντίζουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μας επιτρέψουν να τα πραγματοποιήσουμε, επειδή ξεχνάμε ότι το μέλλον χτίζεται λιθαράκι λιθαράκι.

Συλλέκτης εμπειριών ξέρει στον χρόνο που ξεκλέβει  να διασκεδάζει, να απολαμβάνει τις στιγμές στα πάμπολλα ταξίδια του, στην έξοδο για φαγητό και ποτό, συντροφιά με φίλους και αγαπημένους, ακόμη και κάποιον που μόλις γνώρισε, αφού δεν είναι μοναχικός όπως π.χ. ο Σκορπιός, είναι άτομο με ευρύ κοινωνικό κύκλο.

Ο Τοξότης έχει μια αρκετά τρελή πλευρά, που την αφήνει να βγει στην επιφάνεια αν νιώσει ασφαλής και τότε γίνεται η ψυχή του πάρτι με την σκανταλιά να έχει τον πρώτο λόγο. Διαθέτει χιούμορ και σε παρασύρει με την ζωντάνια του, σε κάνει να γελάς ακόμη και όταν λέει ένα εντελώς χαζό ανέκδοτο, με τον παραστατικό τρόπο που το αφηγείται. Έτσι ή αλλιώς του αρέσουν τα διαφορετικά πράγματα, ότι ξεχωρίζει από τα τετριμμένα, που μπορεί να είναι από ένα εξωφρενικό φαγητό, ένα σούπερ ουίσκι ή παλαιωμένο κρασί μέχρι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Είπαμε είναι ένας ακούραστος συλλέκτης εμπειριών ή τουλάχιστον αυτό ονειρεύεται και επιδιώκει, αφού η βαρεμάρα είναι ο χειρότερος εχθρός του και το γέλιο το καλύτερο φάρμακο.

Τι φέρνει η Πανσέληνος στους Διδύμους

Κατά τα λοιπά η Πανσέληνος στους Διδύμους μας καλεί να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και κυρίως το μυαλό και να μην αφεθούμε σε ψευδαισθήσεις και  αυταπάτες που καλλιεργούνται σε σχέση με τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας.

Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι οι οποίοι  πιθανότατα αρχίσουν την… απογραφή της χρονιάς που φεύγει. Μην αγχωθείτε αν τα πράγματα δεν πάνε προς τα εκεί που θέλετε κάντε ακόμη λίγη υπομονή!

Κριάρια και Λέοντες, θα την βγάλετε σχετικά καθαρή, απλά προσέξτε τα λόγια σας που μπορεί να οδηγήσουν σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Εύνοια έχουν και ο Υδροχόος και ο Ζυγός, ενώ οι Ταύροι, καλό είναι να μην ξανοιχτείτε οικονομικά.