Αμεση ήταν η αντίδραση της «Φοιτητικής Ομάδας Ρουβίκωνα» στην απόφαση για κλείσιμο της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, προκειμένου να αποτραπεί το ρεμπέτικο γλέντι από τα μέλη της, στην ταράτσα απέναντι από το κυλικείο του 4ου ορόφου.

Σε ανάρτηση στο Facebook η Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα αναφέρει: «Μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η κοσμητεία αποφάσισε αύριο τετάρτη λόγω του ρεμπέτικου μας να ξανακάνει lock out στη σχολη. Θεωρούμε επιτακτικό η φιλοσοφική σχολή να ανοίξει κανονικά. Είναι απαράδεκτο η Καραμαλέγκου να συνεχίζει να παίζει πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη των φοιτητών. Είναι απαράδεκτη όλη η προσπάθεια που έχει στηθεί εδώ και κάποιο καιρό για να χτυπηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ο πανεπιστημιακός ως ελεύθερος χώρος. Είναι καθήκον όλων των φοιτητών, όλου του κινηματικού κόσμου των σχολών να περιφρουρήσουν το άσυλο. Καλούμε άπαντες αύριο από νωρίς το πρωί στη φιλοσοφική σχολή αθηνών» και καταλήγει: «η σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει. Το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη 13:00».

Μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η κοσμητεία αποφάσισε αύριο τετάρτη λόγω του ρεμπέτικου μας να ξανακάνει lock out στη...

Δημοσιεύτηκε από Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα στις Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης:

Κλείνει την Τετάρτη η Φιλοσοφική εξαιτίας του Ρουβίκωνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από