Τους προσωπικούς του στόχους με την φανέλα του Ολυμπιακού αποκάλυψε ο Γκιγέρμε σε συνέντευξη του σε βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης, ενώ παράλληλα σχολίασε και την μέχρι στιγμή παρουσία του στους «ερυθρόλευκους».

Πιο αναλυτικά, ο Βραζιλιάνος, μιλώντας στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «lance.com.br» τόνισε: «Έχω αγωνιστεί στα τελευταία ματς και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και μάλιστα μεγάλη. Είναι πολύ σημαντικό και βασικό για έναν παίκτη το να παίζει αρκετά και να μπορεί να δείχνει την δουλειά του και το τι μπορεί να προσφέρει. Ήρθα φέτος στον Ολυμπιακό και σιγά σιγά μπαίνω στο κλίμα».

Παράλληλα, ερωτώμενος για τις φιλοδοξίες με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, υπογράμμισε: «Είναι καλό για μένα που προσαρμόζομαι καλά και εκτός γηπέδου και αυτό νομίζω φαίνεται από το πως αγωνίζομαι. Ελπίζω να ακολουθήσω την πορεία παλιών καλών παικτών της ομάδας και να σταθεροποιηθώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολυαθλητικός και τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα και θέλω να γίνω μέρος του. Να γίνω μέρος της μεγάλης ιστορίας του».