Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ο πιο ερωτικός και αισθησιακός τύπος του ζωδιακού κύκλου, αλλά θα προτιμήσει να μείνει μόνος αν δεν βρει εκείνον που… θα τον συνεπάρει, καθώς θα πρέπει να υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία για να ξεκινήσει μια σχέση. Τη στιγμή που θα συμβεί αυτό αρχίζει ένας … ερωτικός χορός, που όσο πιο αργόσυρτα εξελίσσεται γίνεται πιο παθιασμένος, αφού δυναμώνουν και άλλο τα συναισθήματά του και η ένταση χτυπάει κόκκινο, όπως στο ταγκό.

Ο Σκορπιός δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα και από τη στιγμή που είναι σε μια σχέση και είναι ερωτευμένος, θα τη ζήσει στα άκρα, παράφορα και παθιασμένα (στη φωτό ένα ακόμη σταρ του ζωδίου ο  Ρίτσαρντ Μπέρτον με τον έρωτα της ζωής του, την Ιχθύ Ελίζαμπεθ Τέιλορ), ενώ θα είναι έτοιμος να δώσει και τη ζωή του γι’ αυτόν που αγαπά! Ο απόλυτος πόνος, το απόλυτο δόσιμο, το απόλυτο σεξ. Επειδή διαθέτει τόσο πάθος, χρειάζεται ένα σύντροφο που θα τον αγαπά πολύ για να μπορέσει να απελευθερωθεί συναισθηματικά και να εκδηλώσει ότι κρύβει στα βάθη της ψυχής του. Κάποιον που θα μπορεί να εμπιστευτεί, να είναι ανοιχτός και ειλικρινής, που θα τον γλυκάνει, θα τον κάνει να γελάει από καρδιάς, και κυρίως θα του επιτρέψει να εκφραστεί ελεύθερα. Έχει μια μεγάλη ανάγκη για οικειότητα και μπορεί να μιλά για ώρες με τον σύντροφό του, αποκαλύπτοντας μυστικά και πάθη και όχι μόνο.

Το να είσαι ερωτευμένος με έναν Σκορπιό, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς θα ζήσεις μια σχέση πολύ έντονη, όπως είναι και αυτός σε ότι κάνει, αλλά τουλάχιστον η ζωή σας δεν θα ρουτινιάσει ποτέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να απολαύσει την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας. Το αντίθετο!

Ο Σκορπιός αγαπά τόσο βαθιά που υποφέρει από έναν χωρισμό και ακόμα κι αν μια σχέση έχει τελειώσει, ενδέχεται να την θυμάται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να κρυφτεί για λίγο, αλλά καταφέρνει να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, και να προχωρήσει και πάλι. Φρόντισε αν δεν είσαι έτοιμος να ζήσεις το απόλυτο, να μην ενδώσεις στα κελεύσματα αυτού του σεξουαλικού ζωδίου.

Με ποιούς ταιριάζει ο Σκορπιός

Οι ταιριαστοί σύντροφοι για τον έντονα συναισθηματικό Σκορπιό με βάση την αστρολογία είναι ο Καρκίνος, που μπορεί να κολυμπήσει μαζί του στα βαθιά νερά της αγάπης, ο Ιχθύς με τον οποίο μπορεί να δημιουργήσει μια παθιασμένη σχέση, και ο Ταύρος με τον οποίο υπάρχει, επίσης, ισχυρή έλξη, η οποία είναι αμοιβαία.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή στον Σκορπιό αρέσει να φλερτάρει με τον κίνδυνο και ως γνωστόν δεν διαλέγεις ποιο από τα βέλη του θεού έρωτα μπορεί να σε χτυπήσει, μπορεί ο Λέων να γίνει η μοιραία σχέση για έναν Σκορπιό, αλλά και ο Δίδυμος, ακόμη και ο φευγάτος Τοξότης, ένεκα γαρ το πάθος. Έτσι ή αλλιώς του αρέσουν τα δύσκολα και έλκεται από το άπιαστο, το όνειρο, που φορές παίρνει διαστάσεις μυθικές στο μυαλό του, αφού ερωτεύεται με την πρώτη ματιά και ενδίδει πρώτος αυτός στο κάλεσμα του έρωτα, πέφτοντας… στη φωτιά για το αντικείμενο του πόθου του. Άλλωστε ένας καινούργιος έρωτας δεν μπορεί παρά να είναι ο πιο δυνατός έρωτας που έχεις ζήσει, αλλιώς γιατί να αφεθείς να τον ζήσεις.

Κατά τα λοιπά Σκορπιός και Κριός δύσκολα θα αντισταθούν στην έλξη που θα νιώσουν από την πρώτη τους συνάντηση, αλλά για πόσο, δεδομένου ότι θέλουν να υπερβαίνουν τα όριά τους, όμως διαφέρουν σαν προσωπικότητες, κάτι που θα τους κοστίσει …

Στην περίπτωση Σκορπιού και Ταύρου τα ετερώνυμα έλκονται, υπάρχει έντονο πάθος και μαζί μπορούν πιθανά να κάνουν θαύματα!

Σκορπιός και Δίδυμοι διαφέρουν, όμως το πάθος είναι αδιαμφισβήτητο.

Σκορπιός και Καρκίνος έχουν έντονη έλξη και η αγάπη όταν έρθει δεν αποκλείεται να παραμείνει για μια ολόκληρη ζωή!

Σκορπιός και Λέων δημιουργούν μια έντονη και μοιραία σχέση, με πάθος αλλά και έντονες τάσεις εξάρτησης.

Σκορπιός και Παρθένος αν και είναι διαφορετικοί, μπορεί να τα βρουν καθώς συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο.

Σκορπιός και Ζυγός γίνονται ένα πολύ δυναμικό ζευγάρι, παρά τις διαφορές τους, ενώ και οι δύο κάνουν θυσίες για τη σχέση.

Σκορπιός και Σκορπιός δημιουργούν μια παθιασμένη σχέση που θα είναι είτε μοναδική, είτε καταστροφική και για τους δύο, καθώς παλεύουν διαρκώς για το ποιος θα επιβληθεί…

Σκορπιός και Τοξότης είναι πιθανό να ερωτευτούν, αφού μεταξύ τους αναπτύσσεται ισχυρή σεξουαλική έλξη, αλλά το θέμα είναι πως θα την τροφοδοτήσουν.

Σκορπιός και Αιγόκερως συνάπτουν μια γεμάτη υποσχέσεις και προοπτικές σχέση, όμως δύσκολα θα παραμείνουν μαζί.

Σκορπιός και Υδροχόος καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν, αφού ζορίζονται να συμφωνήσουν και στα βασικά.

Σκορπιός και Ιχθύς θα αισθανθούν έντονες συγκινήσεις, ρομαντισμό και πάθος, αλλά καλό είναι να αποφύγουν την υπερβολική αλληλεξάρτηση.

Τον Νοέμβριο πνέει ούρειος άνεμος

Ανεξάρτητα από τα ζωδιακά σας ταιριάσματα στην πραγματική ζωή, σήμερα Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, μετριάστε τον εγωισμό σας και στηρίξτε τις επιλογές σας, και τις σχέσεις σας.  Ο μήνας λειτουργεί απελευθερωτικά για τους περισσότερους, οπότε υποδεχθείτε τον όπως του πρέπει και κυρίως φροντίστε να είστε πρώτα από όλα αληθινοί με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας.  Καλό μήνα!