Δύσκολες είναι οι πρώτες ώρες στη φυλακή για το ζεύγος Παπαντωνίου το οποίο προφυλακίστηκε χθες στον Κορυδαλλό. Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν σοκαρισμένοι από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να τους φορέσουν χειροπέδες.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου με τη σύζυγο του Σταυρούλα Κουράκου πέρασαν την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι χθες.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου κρατείται σε κελί της «17 Νοέμβρη» το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει και τον χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγό, ενώ η σύζυγός του τοποθετήθηκε σε κελί όπου διαμένουν 9 ακόμη κρατούμενες, ωστόσο σήμερα θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να μεταφερθεί σε κελί με μικρότερο αριθμό κρατουμένων.

Το καθημερινό πρόγραμμα παραμονής του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιλαμβάνει προαυλισμό από τις 8 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στη συνέχεια θα επιστρέφει το κελί του για την καθιερωμένη καταμέτρηση και στη συνέχεια θα ακολουθεί ο απογευματινός προαυλισμός.

Τόσο ο Γιάννος Παπαντωνίου, όσο και η σύζυγός του εμφανίζονται ιδιαιτέρως σοκαρισμένοι.

Νωρίτερα την Σταυρούλα Κουράκου επισκέφθηκε στενή της φίλη προκειμένου να της παραδώσει προσωπικά της αντικείμενα, ωστόσο δεν έχουν εμφανιστεί ούτε οι δικηγόροι του ζεύγους ούτε κάποιος άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο δείπνο του Γιάννου Παπαντωνίου στη φυλακή περιελάμβανε ζυμαρικά.