Ανησυχία επικρατεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Κίνησης Ιδεών «ΠΡΑΤΤΩ» του παραιτηθέντος υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στην οποία αναμένεται να πάρουν μέρος τέσσερις βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου και του κ.Κοτζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ θα συμμετέχουν εκτός του κ.Κοτζιά, ο βουλετής στην Β’ Αθηνώβ Νίκος Τόσκας, ο οποίος ωστόσο εμφανίζεται να έχει απομακρυνθεί από το ΠΡΑΤΤΩ το τελευταίο διάστημα, η κ.Γεωργία Γεννιά βουλετής Α’ Πειραιά, ενώ στη συνεδρίαση φέρεται ότι θα δώσει το παρών και ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Γιάννης.

Σημειώνεται ότι η Κίνηση Ιδεών ΠΡΑΤΤΩ συνεδριάζει εκτάκτως στον απόηχο της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και την αναζήτηση νέας στρατηγικής.

Η αναμενόμενη παρουσία πέντε βουλευτών, ωστόσο, προκαλεί ανησυχία, καθώς το ΠΡΑΤΤΩ ενδέχεται να μην εκπροσωπείται στην κυβέρνηση, αλλά να έχει υπολογίσιμη κοινοβουλευτική δύναμη.

Διαβάστε επίσης:

Κοτζιάς: Κάναμε μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ και έγινα εγώ πρώην υπουργός