Έτοιμος για την πρεμιέρα του Champions League στο πόλο είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται από τη Δευτέρα στην Ιταλία και την Τετάρτη (17/10, 21:30) αντιμετωπίζουν τη Βερόνα στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αρχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι για την υπεράσπιση του τίτλου με στόχο τη νίκη στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Aγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκε την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Μουρίκης. Ο διεθνής φουνταριστός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ταξίδεψε στην Ιταλία και τέθηκε στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου.

Την αποστολή αποτελούν ο: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Κάκαρης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος.

Βλάχος: «Νέα σεζόν, νέα πρόκληση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Νέα σεζόν, νέα πρόκληση για τους παίκτες μου. Η προσπάθεια για την κορυφή της Ευρώπης θα ξεκινήσει από την Ιταλία απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε από τα προκριματικά με δυο μεγάλες νίκες. Στην πρεμιέρα αγωνιζόμαστε στην Ιταλία και πρέπει να παρουσιαστούμε προσγειωμένοι και αποτελεσματικοί. Πάντα το πρώτο παιχνίδι κρύβει πολλές δυσκολίες και ιδιαίτερα όταν είναι μακριά από το σπίτι μας».

Πάβιτς: «Να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης»

O αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του Champions League. H αποστολή μας για να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης ξεκινάει από την έδρα της Βερόνα, από την οποία θέλουμε να φύγουμε με τη νίκη».