Ο Ολυμπιακός με πάθος και ψυχή επικράτησε στο κλειστό του Ρέντη με 27-22 της Κόμλο, στη ρεβάνς του β’ γύρου του EHF Cup και πανηγύρισε την πρόκρισή στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα στο πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία είχε ηττηθεί με 34-29, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε και με τον κόσμο στο πλευρό της έκανε την ολική ανατροπή. Οι Ερυθρόλευκοι τα έδωσαν όλα και δικαιώθηκαν, με τον κόσμο να τους στηρίζει τους στηρίζει σε τη διάρκεια της αναμέτρησης και να τους αποθεώνει μετά την πρόκριση.

Ολα κρίθηκαν στα τελευταία κυριολεκτικά δευτερόλεπτα όταν η Κόμλο είχε την επίθεση με το σκορ στο 27-22. Οι Ούγγροι, ωστόσο, δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στον Τσιλιμπάρη, με το +5 να μένει μέχρι το τέλος και τον Ολυμπιακό να φτάνει σε μια τεράστια επιτυχία.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες μπορεί να μοιράστηκαν τις νίκες και μάλιστα και οι δύο να ήρθαν με 5 γκολ διαφορά, ωστόσο, στο τέλος αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Ολυμπιακός, καθώς το σκορ του παιχνιδιού της Κυριακής ήταν μικρότερο από αυτό του πρώτου αγώνα (34-29).