Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρομελού Λουκάκου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Γιουβέντους και το ρόστερ της, ενώ εμφανίστηκε θετικός στο να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «La Gazzeta dello Sport»:

Σχετικά με τον προσεχή αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ είπε: «Η χρονιά για την Γιουβέντους πάει εξαιρετικά. Κάθε χρόνο προσπαθούν να γίνουν πιο δυνατοί. Χωρίς αμφιβολία, είναι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουν έναν πολύ καλό προπονητή, όπως και παίκτες σε κάθε θέση».

«Ο Κριστιάνο ξεχωρίζει, αλλά πρέπει να προσέχουμε και τους άλλους. Ο Ντιμπάλα είναι φοβερός και γίνεται όλο και πιο δυνατός, ενώ μου αρέσει πολύ και ο Ντάγκλας Κόστα. Είναι μια φοβερή μεταγραφή και πιστεύω πως θα κάνει τη διαφορά»

Για τον όμιλο στον οποίο βρίσκεται η ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ είπε: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Προφανώς και θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση».

Ο αδερφός του επιθετικού της Γιουνάιτεντ, Τζόρνταν Λουκάκου, αγωνίζεται στην Ιταλία και την Λάτσιο. Όταν ρωτήθηκε εάν ο ίδιος θα αγωνιζόταν στην Serie A είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί όχι. Ελπίζω να γίνει κάποια μέρα».