Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε την Τρίτη στα social media και εμφανίζει ένα βάτραχο μέσα σε σακούλα σαλάτας σε σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος έγινε viral με όλους να έχουν την αμφιβολία εάν το περιστατικό ήταν πραγματικό ή προϊόν φωτομονταζ.

Παρά το γεγονός ότι η αρχική ανάρτηση, που προκάλεσε και το σχετικό θόρυβο – πιθανότατα – έχει «κατέβει» η εταιρεία φέρεται να είχε τοποθετηθεί με προσωπική απάντηση στο πρόσωπο που ανάρτησε αρχικά την φωτογραφία στον λογαριασμό της.

Σύμφωνα με την φερόμενη απάντηση της AB Βασιλόπουλος «το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημα μας και έχει μπει στην διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός, έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας». Παρ’ όλα αυτά η αμφιβολία για το αν είναι πραγματικότητα ή όχι παραμένει…