Πανελλαδική κινητοποίηση προγραμματίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) για την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, με στάση εργασίας από τις 8:00 έως τις 13:00 για την Αττική και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια, με βασικό αίτημα το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και την ένταξη των νοσηλευτών στα Βαρέα Επαγγέλματα (ΒΑΕ).
Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα συγκεντρωθούν στις 8:00 στον κόμβο των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαϊα Κυριακού» και θα ακολουθήσει πορεία μέσω της Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.
- Ισραήλ: Μετά τα κοράκια τεράστιο σμήνος από μέλισσες εφόρμησε σε… εμπορικό κέντρο – Έτρεξε πάλι ο κόσμος να προστατευτεί
- Αίγιο: Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Αναζητούνται πέντε ακόμη άτομα για την ίδια υπόθεση
- Πατέρας πήγε με τον 12χρονο γιο του για μπάνιο σε παραλία της Βάρκιζας και καταπλακώθηκαν από… χώματα






