Ο Ολυμπιακός στο «παρθενικό» του παιχνίδι στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κόμλο και ηττήθηκε με 34-29. Ωστόσο διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του EHF Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν στην έδρα της Ουγγρικής Κόμλο και προσπάθησαν αρκετά να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν με καλές πιθανότητες την πρόκριση στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Κυριακή 14/10.

Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 16-12, οι πρωταθλητές Ελλάδας πλησίασαν στα δύο γκολ (24-22) στα μέσα του β΄ μέρους, αλλά ο ασταμάτητος Ιγκόρ Μάρκοβιτς, που πέτυχε 14 τέρματα (!), διασφάλισε τη νίκη των Μαγυάρων. Η διαφορά έφτασε ως τα έξι γκολ (32-26 στο 56΄) και έκλεισε στα πέντε (34-29), με τέρμα του Άγγελου Τσίλη στην εκπνοή, και πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει αυτό το σκορ στη ρεβάνς της επόμενης Κυριακής (14/10) στο Ρένη, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κρητικός 1, Τζηράς 7, Καραμπουρνιώτης 1, Λέμος 1, Ρέινα 7, Ασβεστάς, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 2, Σανίκης 3, Μπούμπαλο 2, Λιάπης 2, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 2, Δεληχρήστος, Τσίλης 1.