To αποτέλεσμα του κρίσιμου δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ αποτελεί καταλύτη πολιτικών εξελίξεων τόσο στη γειτονική χώρα όσο και στην Ελλάδα.

Παρακολουθείστε live από το intv όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, καθώς και την ανάλυση των γεγονότων, σε έναν μαραθώνιο ενημέρωσης από τις 19:00.

Αυτήν την ώρα στο στούντιο, ο διευθυντής της εφημερίδας Το Βήμα Αντώνης Καρακούσης, ο πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς και ο διευθυντής των ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, καθηγητής Κωνσταντίνος Φίλης. Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος.

Σε στρογγυλά τραπέζια, το intv υποδέχεται εκπροσώπους της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, έγκυρους αναλυτές και επιστήμονες και με τη βοήθεια γνωστών δημοσιογράφων αποκωδικοποιεί όσα συμβαίνουν σήμερα στην ΠΓΔΜ και τις επιπτώσεις από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τόσο στη γειτονική χώρα, όσο και στη χώρα μας, αλλά και τις διεθνείς προεκτάσεις του.

Τη διεθνή διάσταση των γεγονότων θα παρουσιάσουν σε ζωντανές συνδέσεις από τα Σκόπια, τις Βρυξέλλες, την Κωνσταντινούπολη και τη Μόσχα οι ανταποκριτές του intv.

Παράλληλα, σε ζωντανή σύνδεση με το Μέγαρο Μαξίμου και την Πειραιώς θα υπάρχει ενημέρωση για τις αντιδράσεις της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο αποτέλεσμα του κρίσιμου δημοψηφίσματος στα Σκόπια, καθώς και για την στρατηγική της επόμενης ημέρας.

Μείνετε συντονισμένοι για έναν μαραθώνιο ενημέρωσης στο intv.