Καθυστερήσεις έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία στον προαστιακό σιδηρόδρομο, λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά και προβλημάτων με την ηλεκτροδότηση.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα προβλήματα ξεκίνησαν λόγω των καιρικών συνθηκών, από το απόγευμα της Πέμπτης, σε όλο το δίκτυο με καθυστερήσεις στα δρομολόγια, ενώ συνεχίζονται και σήμερα.
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υπάρχει σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας δεδομένου ότι έως και τις 10 το πρωί τα δρομολόγια του Προαστιακού, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, δεν πραγματοποιούνταν από και προς το αεροδρόμιο. Ήδη, αναχώρησε το δρομολόγιο 1214 από Αθήνα για Αεροδρόμιο και το δρομολόγιο 1312 από Αθήνα για Κιάτο. Το επόμενο δρομολόγιο από Κιάτο με κατεύθυνση Αθήνα θα αναχώρηση στη 1 το μεσημέρι.
Διαβάστε επίσης
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας
Κίνηση στους δρόμους : Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα λόγω κακοκαιρίας

- ΟΗΕ για Ουκρανία: Μακραίνει η λίστα των νεκρών αμάχων – 293 θύματα μόνο τον Ιούνη, μαζικές επιθέσεις με drones
- Μουντιάλ 2026: Δεν φτάνει μία μόνο φανέλα του Μέσι: Πόσες εμφανίσεις του κουβαλάει η Αργεντινή σε κάθε ματς (vid)
- Reuters: Ο Τραμπ απορρίπτει την επιβολή τελών στα στενά του Ορμούζ, αλλά θέλει να τα επιβάλλει υπέρ των ΗΠΑ – Πόσο νόμιμο είναι αυτό







