Την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας Wind Vision με το Netflix, παρέχοντας στους συνδρομητές περισσότερες υπηρεσίες-καινοτομίες, ανακοίνωσαν χτες οι δύο εταιρείες.

Όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών, «τα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα της συνεργασίας της Wind με το Netflix, της πιο δημοφιλούς διεθνώς πλατφόρμας video streaming, με την ενσωμάτωση του δεύτερου στην τηλεοπτική πλατφόρμα της δεύτερης (Wind Vision) οδηγούν στη διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών».

Η Wind είναι ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα που θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού Wind, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται πολύ εύκολα μέσω του αποκωδικοποιητή της Wind Vision. Παράλληλα, οι νέοι πελάτες σταθερής και Ίντερνετ Wind Fiber (50, 100 και 200 Mbps)  που θα επιλέξουν τη Wind Vision, θα λάβουν ως δώρο 12 μήνες συνδρομή Netflix.

«Αναβαθμίζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας με νέες καινοτομίες, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία θέασης. Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή, καθώς στόχος μας είναι η Wind Vision να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα», ανέφερε στη διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Hermann Riedl, Chief Business και Digital Transformation Officer της Wind.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, η Wind Vision είναι η πρώτη και μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα με ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη. Οι συνδρομητές της Wind Vision έχουν άμεση πρόσβαση σε δημοφιλές περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους και μενού από την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγία παγκοσμίως,  πατώντας απλά το κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο της Wind Vision.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Wind, ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού Wind», δήλωσε ο κ. Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix και πρόσθεσε: «Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων».

Σημειώνεται, ότι οι συνδρομητές της Wind Vision αξιοποιούν ήδη την προνομιακή πρόσβαση στο περιεχόμενο του Netflix, καθώς σύμφωνα με τον κ. Rummel, ένα μεγάλο ποσοστό θέασης Netflix στη χώρα μας, το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιείται μέσω Wind Vision.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Wind Vision ξεπερνούν τους 10.000. Ωστόσο, δεδομένου ότι το αρχικό λανσάρισμα της υπηρεσίας έγινε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, τα στελέχη της Wind εκτιμούν πως ο ρυθμός αύξησης θα ενισχυθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες.

Επιπλέον, στο αμέσως επόμενο διάστημα η πλατφόρμα θα εμπλουτιστεί με νέες καινοτομίες όπως είναι:

- Περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση

Οθόνη με συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές (Spotify, Red bull TV κ.ά.)

- «Πάγωμα» του ζωντανού προγράμματος και συνέχιση από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο τηλεθεατής.

-  Αυτόματη προσαρμογή των Ελληνικών ελεύθερων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD), ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή.

- Multiscreen θέαση σε διπλάσιες (4 συνολικά) φορητές συσκευές.

- Δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports και μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη.

«Σε μόλις πέντε μήνες εμπορικής διάθεσης, η Wind Vision η πρώτη υπηρεσία Android TV στην Ελλάδα, έχει ξεχωρίζει στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών, οι οποίοι απολαμβάνουν τις μοναδικές δυνατότητες της. Μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους τηλεοπτικούς παρόχους, καθώς και μέσω των εφαρμογών του Google Play Store έχουν στη διάθεσή τους έναν ατελείωτο κόσμο θεάματος που μπορούν να παρακολουθούν όποτε θέλουν, από διαφορετική οθόνη ή οθόνες ταυτόχρονα και σε χρόνο που ο ίδιοι επιθυμούν. Η Wind Vision θα εξελίσσεται συνεχώς και ήδη είναι ο καλύτερος νέος τρόπος για να βλέπεις τηλεόραση», επεσήμανε ο κ. Riedl.