Κινέζα καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο βρέθηκε στη θάλασσα και κινδύνεψε να πνιγεί το μεσημέρι της Δευτέρας στο λιμάνι Κατακόλου. Οδηγός ταξί ως… από μηχανής θεός βούτηξε και την έσωσε.

Το ατύχημα συνέβη όταν η ίδια και ο συνοδός της, ηλικίας περίπου 60 ετών, αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia για επίσκεψη στην περιοχή.

Η άτυχη γυναίκα, σε μικρή απόσταση από το σημείο που προσέδεσε το πλοίο, σταμάτησε με τον συνοδό της για να βγάλουν φωτογραφίες.

Κύλησε το αμαξίδιο

Ομως, το αναπηρικό αμαξίδιο κύλησε στο επικλινές έδαφος και βρέθηκε στη θάλασσα.

Προκλήθηκε πανικός, αλλά άτομο που βρισκόταν κοντά και είδε τη σκηνή βούτηξε στο νερό και έσωσε τη γυναίκα η οποία προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια. Επρόκειτο για τον γραμματέα του συλλόγου ΤΑΞΙ Πύργου Νίκο Θεοδωρακόπουλο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την Κινέζα στο νοσοκομείο, κάτι που η ίδια αρνήθηκε. Μάλιστα, θέλησε να διασκεδάσει την εμπειρία της λέγοντας πως το νερό ήταν ζεστό και υπέροχο…

Ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος δέχθηκε τις ευχαριστίες της καθώς και του συνοδού της, όπως και του προσωπικού του κρουαζιεροπλοίου που του πρόσφερε στεγνά ρούχα και αναμνηστικά δώρα…

Πηγή: ilialive.gr