Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 9/9 και ο Άρης στον Υδροχόο από τις 11/9 επηρεάζουν θετικά αρκετά από τα ζώδια δίνοντάς τους ευκαιρίες να τακτοποιήσουν ανοιχτά ζητήματα, να οργανώσουν καλύτερα την καθημερινότητά τους ενόψει του φθινοπώρου και να πραγματοποιήσουν νέα ξεκινήματα. Παράλληλα φροντίστε να απολαύσετε τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες.

Κριέ έχεις επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες ενώ μπορείς να επιτύχεις και την ανανέωση που επιδιώκεις σε διάφορους τομείς. Την Τετάρτη απέφυγε τις κόντρες ακόμα κι αν πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις. Το σαββατοκύριακο θα σε αποζημιώσει.

Ταύρε διάγεις μία περίοδο ανατροπών και έντασης. Μην παρασύρεσαι από τα σενάρια. Από την Πέμπτη όλα θα είναι πιο ήσυχα  και πιο συντροφικά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Δίδυμε απέφυγε να ανακατεύεις επαγγελματικά με προσωπικά θέματα. Ο Άρης σε κινητοποιεί ώστε να πραγματοποιήσεις αλλαγές σε διαφόρους τομείς, να αρχίσεις μια καινούργια επιμορφωτική δραστηριότητα και να οργανώσεις διάφορα σχέδια. Προχώρα με μεθοδικότητα.

Καρκίνε είσαι πιο ξεκούραστος, κοινωνικός και ερωτικός. Αξιοποίησε το χρόνο και τη διάθεση που έχεις για να κλείσεις εκκρεμότητες, να οργανώσεις το πρόγραμμά σου ενόψει φθινοπώρου, αλλά και να διασκεδάσεις.

Λέοντα απρόοπτα και νεύρα σε σχέσεις και συνεργασίες σε εξουθενώνουν, ωστόσο εάν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την αισιοδοξία σου από την Πέμπτη όλα θα πάνε καλύτερα, ενώ εξαιρετικό θα είναι το σαββατοκύριακο.

Παρθένε είσαι πιο εργασιομανής από ποτέ, αλλά συνάμα είσαι και πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός καθώς έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις να κάνεις. Θα έχεις συναισθηματική και οικονομική βοήθεια από ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου ενώ αναμένεις εξελίξεις και σε μια υπόθεση αγοράς ακινήτου.

Ζυγέ φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και τις ανησυχίες σου για τα λάθη του παρελθόντος, που επηρεάζουν το παρόν και το μέλλον ανθρώπων που αγαπάς. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και τις ισορροπίες όπως τόσο καλά ξέρεις ακόμη και αν δεις να ολοκληρώνονται κύκλοι επαγγελματικά και προσωπικά.

Σκορπιέ Αφροδίτη στο ζώδιό σου και Αρης στον Υδροχόο σου έχουν φτιάξει τη διάθεση, σου προσφέρουν ευκαιρίες και σου ανοίγουν δρόμους για να κάνεις πράγματα σε διάφορα επίπεδα. Η οικογενειακή ένταση δεν θα λείψει, αλλά από την Πέμπτη και την Παρασκευή όλα θα είναι πιο εύκολα.

Τοξότη απέφυγε τις αναβολές σε επίπεδο υγείας και δουλειάς. Ανέλαβε δράση. Άκου τη διαίσθησή σου και χρησιμοποίησε το μυαλό σου στην καριέρα αλλά και τις σχέσεις και μην αφήνεις τον συναισθηματισμό και τον φόβο να υπαγορεύουν τις κινήσεις σου.

Αιγόκερε απρόοπτα έξοδα και μια αίσθηση ανικανοποίητου,  ενδέχεται να σε κουράσει μαζί και τους δικούς σου ανθρώπους. Την Τετάρτη πρόσεξε τα λόγια σου και δεν θα χάσεις.

Υδροχόε Αφροδίτη στον Σκορπιό και Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο απαιτητικό, μαχητικό και απόλυτο, γεγονός που προκαλεί διαφωνίες με τους γύρω σου. Βρες το μέτρο ανάμεσα στην αντιδραστικότητα και τον κομφορμισμό και δεν θα χάσεις.

Ιχθύ είσαι από τους ευνοημένους στα προσωπικά και όχι μόνο, οπότε φρόντισε τον εαυτό σου, απόλαυσε ότι σου φέρουν οι μέρες, και οργανώσου καλύτερα για το επόμενο διάστημα.