Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Ολυμπιακό! Η μέρα του Γιάγια Τουρέ! Ο Ολυμπιακός μπορεί επισήμως να μην έχει πει το παραμικρό όλες αυτές τις μέρες γύρω από την «πυρηνική βόμβα» Τουρέ όμως οι πληροφορίες που έρχονται ακόμη και σήμερα και από την Αγγλία αναφέρουν πως είναι δεδομένη η μεταγραφή του Ιβοριανού σούπερ στάρ συμπληρώνοντας μάλιστα πως θα βρίσκεται στο Καραϊσκάκη το βράδυ, στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννενα!

Μπορεί χθες να εμφανίστηκαν και άλλες ομάδες στη διεκδίκηση του Γιάγια Τουρέ όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αποφασισμένος να κάνει το «μπαμ» και να «τρελάνει» για τα καλά τον κόσμο του Ολυμπιακού αψηφώντας τα υπέρογκα ποσά που χρειάζονται για να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα ο Ιβοριανός άσος!

Έτσι η σημερινή μέρα για τον Ολυμπιακό και για τους οπαδούς του αναμένεται να είναι γιορταστική με τον Γιάγια Τουρέ να κλείνει με κρότο το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι για τους Πειραιώτες στο οποίο η ομάδα άλλαξε εκ βάθρων με πολλά νέα πρόσωπα που «διψάνε» για διάκριση με τα ερυθρόλευκα.

Το αποψινό ματς στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό θα έχει πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο του που αναμένεται να βρεθεί κατά χιλιάδες για να γιορτάσει με την αγαπημένη του ομάδα, όχι μόνο μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα όπως θα επιδιώξουν να κάνουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και μια μεγάλη επιστροφή με τον Ιβοριανό σούπερ σταρ!

Θυμίζουμε επίσης πως εκτός από το μεγάλο «μπαμ» με τον Γιάγια Τουρέ ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τις μεταγραφές των Ναχουέλ και Ζοσέ Σα.