Τραγικό τέλος είχε 30χρονος μετανάστης που διέμενε στη ΒΙ.ΑΛ. καθώς πνίγηκε στη λιμνοδεξαμενή του Ζυφιά παρότι φώναζε απεγνωσμένα στους φίλους του για να τον σώσουν.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, παρέα 15 ατόμων, όπως συνηθίζουν, έπεσαν στη λιμνοδεξαμενή εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών προκειμένου να κολυμπήσουν και να δροσιστούν.

Ενώ όμως η παρέα του 30χρονου κολύμπησε και βγήκε στην όχθη ο ίδιος έμεινε πίσω και πνίγηκε σε βάθος 2,5 μέτρων πολύ κοντά στο σημείο εξόδου.

Παρότι, σύμφωνα με τους φίλους του, κάλεσε σε βοήθεια φωνάζοντας και κουνώντας τα χέρια του, γρήγορα βυθίστηκε στο νερό με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη του πριν καν προλάβουν να τον βοηθήσουν.

Περί τις 20:00 η Αστυνομία κάλεσε δύτη και ξεκίνησαν έρευνες για την ανεύρεση του άτυχου μετανάστη, οι οποίες όμως καθυστέρησαν εξαιτίας της θολότητας του νερού και των ακαθαρσιών.

Λίγο πριν τελειώσει το οξυγόνο του, ο δύτης εντόπισε το πτώμα του 30χρονου, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χίου για νεκροψία – νεκροτομή ενώ η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Πηγή: politischios.gr