Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, αναγνώρισε τα αμυντικά λάθη που έκανε η ομάδα του στις στημένες φάσεις, αλλά επισήμανε ότι η Ένωση θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όποια κι αν είναι η αντίπαλος της στα προκριματικά του Champions League.

«Είναι λογικό κάθε βδομάδα να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη, σήμερα είχαμε φάσεις από αυτές που θέλουμε να δημιουργούμε», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA και συνέχισε: «Το να κάνουμε κάνουμε κάποιο λάθος σε κοντρόλ και τελείωμα είναι λογικό μέχρι τώρα. Σήμερα γίνανε κάποια λάθη που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, πρέπει να δουλέψουμε πάνω και σε αυτά μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Το να κάνουμε λάθος στα στημένα είναι φυσιολογικό καθώς είναι αρχή, είναι κάλο που κάνουμε λάθη τώρα για να τα διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος για τις επιλογές που έχουμε κάνει δεν ξέρω αν θα παίξουν στο επόμενο παιχνίδι τα νέα παιδιά, πάντως από όλα τα παιδιά θέλω να δίνουν το 100% είτε παίζουν δέκα λεπτά είτε σε όλο το παιχνίδι. Η Σέλτικ φαίνεται πως έχει προβάδισμα αλλά όλες οι ομάδες είναι καλές σε αυτό το επίπεδο, όποια ομάδα και να περάσει είναι το ίδιο. Η Σέλτικ έχει αλλάξει το πλάνο της τα τελευταία χρόνια με τον νέο προπονητή, οποίος και να περάσει από τους δυο θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Από την πλευρά του, ο Λούκας Μπογέ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι μου με την ομάδα και ένιωσα άνετα. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ, ήταν δύσκολο παιχνίδι το αποψινό αλλά επίσης και μια καλή νίκη για εμάς. Ο προπονητής αποφασίζει αν θα με χρησιμοποιήσει και πότε, εγώ προσπαθώ να δώσω όσα περισσότερα μπορώ, να κάνω καλή προπόνηση και να μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ήταν μια νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι, ομάδα από ένα δυνατό πρωτάθλημα που συμμετέχει στο Champions League όπως και εμείς, ήταν φιλικός αγώνας αλλά σε κάθε περίπτωση η νίκη μας σήμερα δείχνει την αρκετά καλή εικόνα της ομάδας μας».