Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός εθελοντή πυροσβέστη στο ΣΚΑΙ. Ο ίδιος δήλωσε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ότι άφησε το σπίτι του να καεί προκειμένου να καταφέρει να σώσει τον πυροσβεστικό σταθμό. «Τώρα μένω εκεί και κοιμάμαι σε ένα ράντζο. Χθες η βάρδια της ημέρας, 23 άνθρωποι έμειναν νηστικοί γιατί ξέχασαν να μας φέρουν φαγητό.»

«Στον πυροσβεστικό σταθμό μένω πια, που δεν έχει ούτε ρεύμα, σε ένα ράντζο…Οι συνθήκες είναι δύσκολες. Υπάρχουν εδώ παιδιά της Ακαδημίας και είναι 17 ετών και 16 ετών και τα οποία μένουν και αυτά εδώ. Προχθές έπιασαν και κλέφτη στην περιοχή του Βουτζά με αποτέλεσμα να σώσουν και κάποιους να σώσουν και κάποιους άλλους κατοίκους από κλοπές. Καμαρώνω για το έργο αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι στο πλευρό μου κάνουν ό,τι καλύτερο για το κοινωνικό σύνολο» είπε μεταξύ άλλων ο εθελοντής πυροσβέστης.

«Για τα πυροσβεστικά πληρώνουμε εμείς τα τέλη κυκλοφορίας. Για την κοινωνική προσφορά πληρώνουμε τα τέλη κυκλοφορίας. Και ένα πυροσβεστικό έχει τέλη από 300 έως 700 ευρώ», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από