Ο Ατρόμητος δεν έχει δείξει στα φιλικά της προετοιμασίας την καλύτερη εικόνα· κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά στο πρωτάθλημα η ομάδα του Περιστερίου «πέταγε». Ενας φίλος από το Περιστέρι μου είπε ότι ο Νταμίρ Κάναντι είναι άνετος ενόψει της συνέχειας και πως κάθε άλλο παρά ανησυχεί. Κάτι παραπάνω ξέρει ο αυστριακός τεχνικός και στον Ατρόμητο όλοι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον έμπειρο τεχνικό. Μετά την περσινή χρονιά είναι δυνατόν να μην τον εμπιστευθούν;

Αγαπούν την Ελλάδα

Πολλοί ξένοι αθλητές που είχαν αγωνιστεί στη χώρα μας και πλέον συνεχίζουν τις καριέρες τους σε άλλες χώρες εξέφρασαν τη θλίψη τους για την τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα. Εξέφρασαν με μηνύματά τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας και έδειξαν πόσο αγαπούν τους Ελληνες. Θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και τα μηνύματα στήριξης ήταν αμέτρητα.

«Παίζει» ακόμα το όνομα του Γιάγιαλο

Μπορεί ο Μάρκο Γιάγιαλο να μην ήρθε στην ΑΕΚ τώρα, με την Ενωση να επιλέγει τον Αλεφ για την ενίσχυση του άξονα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο βόσνιος μέσος… κάηκε για τους Κιτρινόμαυρους. Βλέπετε, για τον παίκτη έχει εξαιρετική άποψη ο Βλαντίμιρ Ματιάσεβιτς και το όνομα του Γιάγιαλο παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ. Που έτσι κι αλλιώς θα κάνει κίνηση για έναν ακόμα χαφ.

Πιάνει δουλειά

ο Λαγωνικάκης

Η ΑΕΚ αναμένεται να έχει τα δικά της «μάτια» στις αναμετρήσεις της Σέλτικ με τη Ρόζενμποργκ, προκειμένου να ακτινογραφήσει τους δύο πιθανούς αντιπάλους της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα εν λόγω παιχνίδια αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά για λογαριασμό της Ενωσης ο Ανδρέας Λαγωνικάκης. Που εντάχθηκε φέτος στο τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου και πλέον ετοιμάζεται να σηκώσει μανίκια.

Πουθενά ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ έκανε πάταγο το καλοκαίρι του 2017 με τη μεταγραφή – ρεκόρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το φετινό καλοκαίρι όμως μόνο επιτυχημένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον διεθνή άσο της γαλλικής ομάδας. Ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του σε κατάκτηση του Μουντιάλ, καθώς η Σελεσάο αποκλείστηκε από το Βέλγιο στα προημιτελικά. Οι πτώσεις του στον αγωνιστικό χώρο έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για κερασάκι έγινε γνωστό χθες πως το όνομά του δεν είναι μεταξύ των υποψηφίων της FIFA για το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θα μπορούσε να επιλεγεί στη σχετική λίστα ο Βραζιλιάνος με τις εμφανίσεις που έκανε την περασμένη σεζόν και το καλοκαίρι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

  

«Καλός παίκτης»

Ο Μάικ Τζέιμς δέχθηκε ερώτηση για τον νεοαποκτηθέντα γκαρντ του Ολυμπιακού Γουίλιαμς-Γκος και μίλησε με καλά λόγια για τον 26χρονο γκαρντ. Ο Τζέιμς έχει εικόνα από τον Γουίλιαμς-Γκος και το ότι θεωρεί καλό παίκτη τον συμπατριώτη του λέει πολλά. Βέβαια τα πάντα θα κριθούν στο παρκέ, αλλά η άποψη που εξέφρασε ο Τζέιμς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.