Η Ιβάνκα Τραμπ, η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και σύμβουλός του στον Λευκό Οίκο, ανακοίνωσε ότι κλείνει την εταιρεία της ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, ενώ είχε ήδη περιορίσει τις δραστηριότητές της, προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο σύγκρουσης συμφερόντων.

 Καταγράφοντας μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις το 2016, χάρη στην προεκλογική εκστρατεία του μεγιστάνα για τον προεδρικό θώκο, η φίρμα ήλθε αντιμέτωπη με τον αρνητικό αντίκτυπο της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς πολλά καταστήματα αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία μαζί της.

 Σχετικά με το κλείσιμο της εταιρείας ρούχων της, η Ιβάνκα Τραμπ επισήμανε ότι θέλει να διοχετεύσει την ενέργειά της στα καθήκοντά της ως σύμβουλος του πατέρα της στον Λευκό Οίκο λέγοντας χαρακτηριστικά «στο άμεσο μέλλον, θα επικεντρωθώ στη δουλειά που κάνω εδώ στην Ουάσιγκτον».

 Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ρούχων της 36χρονης σημείωσε από την πλευρά του:
«Έπειτα από 17 μήνες στην Ουάσιγκτον, χωρίς να υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο για την επιστροφή της, η Ιβάνκα πήρε τη δύσκολη απόφαση ότι για να είναι δίκαιη προς τους επιχειρηματικούς της εταίρους και τους εργαζόμενούς της, η εταιρεία θα σταματήσει σταδιακά τις δραστηριότητές της».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από