Εντοπίστηκαν τέσσερις φυτείες και κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης μετά από νέα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Σε συνέχεια του σχεδίου ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, αστυνομικοί εντόπισαν, σε τέσσερις διαφορετικές αγροτικές και ορεινές, δύσβατες και με πυκνή βλάστηση περιοχές του δήμου, τις φυτείες, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 165 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως τρία μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ταυτόχρονα, κατασχέθηκε πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης των χώρων των φυτειών, ενώ μέχρι αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Επίσης τη Δευτέρα συνελήφθη στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, 32χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον 32χρονο και εντόπισαν πάνω του μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 54,9 γραμμαρίων.