Το ομιχλώδες τοπίο γύρω από την υπόθεση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παραμένει, παρά την άφιξη του ταϊλανδού επιχειρηματία στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο Πιεμπονγκσάντ έφτασε μόνος του αυτή τη φορά στη χώρα μας, χωρίς να συνοδεύεται από τον γιο του όπως στην προηγούμενη επίσκεψή του, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και αν θα προχωρήσει άμεσα στην αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως διαρρέει από την πλευρά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παϊρότζ ήρθε για να συναντηθεί με κάποιους έλληνες συνεργάτες του, με τους οποίους σκοπεύει να συνεργαστεί και στον Παναθηναϊκό και μάλιστα δύο εξ αυτών βρέθηκαν αργά το απόγευμα μαζί του στο ξενοδοχείο όπου διαμένει. Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή και τον πρώην αντιδήμαρχο Ιωαννίνων Νίκο Γερασιμίδη. Πιθανότατα σήμερα ο Παϊρότζ θα συναντηθεί και με άλλους έλληνες συνεργάτες του και θα τα πει τηλεφωνικά και με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά αυτό που διαρρέει από την πλευρά του Ταϊλανδού είναι πως ο λόγος της συγκεκριμένης επίσκεψης δεν έχει να κάνει τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο με άλλες δραστηριότητές του στην Ελλάδα. Και έλεγαν με νόημα πως το deal με τον Παναθηναϊκό εξαρτάται από άλλα θέματα τα οποία ακόμα δεν έχουν βρει λύση και ίσως καθυστερήσουν.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού σαν να μην υπάρχει η προοπτική του ασιατικού fund. Εξακολουθεί να κάνει συζητήσεις με παίκτες φτηνούς που θα έρθουν περισσότερο ως εναλλακτικές λύσεις. Και αναμένεται εκ νέου να ταξιδέψει για την Αγγλία προκειμένου να μιλήσει με ομάδες και παίκτες και να προχωρήσει υποθέσεις όπως του Χατζηθεοδωρίδη

Σήμερα, εξάλλου, είναι η κρίσιμη μέρα και για τον Καμπετσή. Ο νεαρός επιθετικός, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Γιώργου Δώνη σε σχέση με άλλους νεαρούς, θέλει κι εκείνος να φορέσει την πράσινη φανέλα, ωστόσο περιμένει με τη σειρά του και αυτός την Ντόρτμουντ να αποφασίσει για το αν τον παραχωρεί και για το καθεστώς με το οποίο θα τον δώσει. Μια υπόθεση η οποία θα είχε τελειώσει εδώ και καιρό αν ο Παναθηναϊκός είχε να διαθέσει έστω και κάποια λίγα χρήματα. Θα τα έδινε και θα αποκτούσε τον παίκτη δίχως να γίνει σίριαλ…

Δικαστικές υποθέσεις

Τη στιγμή που στα μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός συναντάει δυσκολίες, η χθεσινή του μέρα ήταν γεμάτη από δικαστικές υποθέσεις.Χθες πήραν αναβολή οι υποθέσεις των Κουτρουμπή, Λέτο και Εσιέν, ωστόσο υπήρξε εξέλιξη και στις τρεις.

Με τον Κουτρουμπή έχει υπάρξει συμφωνία για αποπληρωμή σε δόσεις, με τον δικηγόρο του παίκτη να το επιβεβαιώνει, ενώ τα δυσάρεστα ήρθαν από την πλευρά του Λέτο που ζήτησε εφάπαξ τα 177.000 ευρώ που του οφείλονται από τη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα, με την υπόθεση να παίρνει αναβολή για την 1η Αυγούστου.

Μία ακόμα δόση πήρε ο Εσιέν, με αποτέλεσμα να μένουν 36.000 ευρώ που θα καταβληθούν τις επόμενες μέρες, ενώ η υπόθεση του Μαρίνου εκδικάστηκε κανονικά (του οφείλονται 54.000 ευρώ), με την πλευρά του παίκτη να ζητάει αρχικά διακανονισμό και αν δεν επιβληθεί, τότε θα προχωρήσει σε ποινές.