Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε εύκολη την απόφαση να μετακομίσει στο Τορίνο: «Η Γιουβέντους είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία που θα συνεχίσει να κατακτά τίτλους. Ετσι ήταν εύκολη η απόφαση» είπε ο πορτογάλος άσος στη χθεσινή παρουσίασή του. Παράλληλα, μιλώντας με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν του άφησε καμία αμφιβολία: «Αισθάνομαι καλά και έτοιμος να αγωνιστώ».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάλαβε από το πρωί ότι στο Τορίνο δεν θα μπορεί να περνά απαρατήρητος. Φτάνοντας στο ιατρικό κέντρο της Γιουβέντους για τις απαραίτητες εξετάσεις, είδε δεκάδες οπαδούς της Γηραιάς Κυρίας να τον περιμένουν και να τον αποθεώνουν. Σε κάποιον τυχερό υπέγραψε μάλιστα και αυτόγραφο.

Το απόγευμα στην παρουσίασή του είδε 200 εκπροσώπους του Τύπου να τον περιμένουν. «Δεν ήταν λίγοι αυτοί που με συμβούλευσαν να πάω και να απολαύσω την ηρεμία σε αυτή την ομάδα. Σκέπτομαι το παρόν και το απολαμβάνω. Πάντα θέλω να έχω προκλήσεις στη ζωή μου, είτε αυτές αφορούν τους συλλόγους, είτε την εθνική ομάδα» σημείωσε ο Ρονάλντο. «Θέλω πάντα να νικάω, έτσι και στη Γιουβέντους θα κάνω αυτά που έκανα και στις προηγούμενες ομάδες μου. Με τη Ρεάλ κατακτήσαμε τα πάντα, την ευχαριστώ για αυτά που μου πρόσφερε, αλλά πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι και μου αρέσουν τα στοιχήματα».

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, το νέο στοίχημα είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους: «Ολοι το θέλουμε. Ο πρόεδρος είπε ότι δεν αποτελεί εμμονή, αλλά ένα στοίχημα. Γενικά θέλω να κατακτήσω με τη Γιουβέντους όλους τους τίτλους».