O Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει στο δυναμικό της Γιουβέντους και τη Δευτέρα η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα παρουσιάσει στους φιλάθλους της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο 33χρονος άσος θα προσγειωθεί στο Τορίνο το πρωί της Δευτέρας για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, ως το καλοκαίρι του 2022, και θα παρουσιαστεί στο «Allian Stadium».

Όπως έκανε γνωστό η «Γιούβε», η παρουσίαση του Πορτογάλου άσου έχει οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας, 19:30 ώρα Ελλάδας. Τότε θα παραχωρήσει ο CR7 και την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως παίκτης της διάσημης ιταλικής ομάδας.

Ο πεντάκις κορυφαίος παίκτης του κόσμου έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η «Μεγάλη Κυρία», αποχωρώντας από τους «μερένγκες» μετά από 10 χρόνια (πήγε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2008 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας αποτελεί μία από τις ακριβότερες όλων των εποχών στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έναντι 110 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στη Ρεάλ Μαδρίτης με 451 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη «Βασίλισσα» πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ισπανίας και τέσσερα Champions League.