Την κορυφαία μεταγραφή της καριέρας του έκανε στα 32 του χρόνια ο Ορέστης Καρνέζης. Ο διεθνής τερματοφύλακας ανήκει από την Πέμπτη στο δυναμικό της δευτεραθλήτριας της Serie A, Νάπολι, γεγονός που θα του δώσει τη δυνατότητα στη νέα σεζόν να αγωνιστεί και στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Champions League.

Παρόντος του προέδρου των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο Έλληνας γκολκίπερ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα του ιταλικού νότου, την ίδια ημέρα με αυτή που υπέγραψε και ο νεαρός «πορτιέρε», Αλεξ Μερέτ, με τον οποίο θα «παλέψει» για την θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Επίσης ο σύλλογος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Φαμπιάν Ρουίθ Πένα από την Ρεάλ Μπέτις. Ο Ισπανός (γεννημένος στις 3 Απριλίου 1996) υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Στην πρώτη ομάδα της Μπέτις αγωνίστηκε το 2014 κι ακολούθησαν δύο χρονιές στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Δόθηκε δανεικός για ένα μικρό διάστημα στην Έλτσε, πριν επιστρέψει στην Μπέτις την περασμένη περίοδο.

Στην καριέρα του μετρά 50 συμμετοχές και 3 γκολ στη La Liga, 24 συμμετοχές και ένα γκολ στην La Liga 2, όπως επίσης και άλλες 23 και 3 γκολ στη Segunda Divisione. Την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε 35 ματς με την φανέλα της Μπέτις, πετυχαίνοντας συνολικά 6 γκολ (σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Είναι διεθνής με τις εθνικής U19 και U21.