Οσο εύκολο είναι να προσελκύσεις την προσοχή ενός άνδρα, που είδες, σε εντυπωσίασε και θέλεις να τον γνωρίσεις, τόσο δύσκολο είναι να τον κατακτήσεις και να δημιουργήσεις σχέση μαζί του, εφόσον σε καλύπτει σε αυτά που θέλεις.

Για να συμβούν όλα αυτά πρέπει πρώτα να τον πλησιάσεις. Για αρχή επεδίωξε οπτική επαφή ήδιατήρησε την επαφή.

Οταν είστε στον ίδιο χώρο, κοίταζέ τον στα μάτια που και που, και φρόντισε να σε «πιάσει» όταν τον κοιτάς, αλλά μην το παρακάνεις.Δείξε του και τον ανταγωνισμό.

Αντιμετώπισε την αμηχανία σου με ένα χαμόγελο, που συνήθως λειτουργεί υπνωτιστικά για τους άντρες.

Δώσε του την ευκαιρία να σε πλησιάσει περισσότερο. Αν δεις ότι ζορίζεται φρόντισε να τον βοηθήσεις να σου μιλήσει. Στην ανάγκη ζήτα την βοήθειά του, ρώτα τον κάτι,που θα του δώσει την δικαιολογία για να αρχίσει να σου μιλάει.

Αφού γίνει η πρώτη προσέγγιση φρόντισε να του εξάψεις την περιέργεια, ώστε να μπει στη διαδικασία να σε γνωρίσει.

Κοίτα να είσαι ο εαυτός σου, αλλά παράλληλα δώστου να καταλάβει ότι είσαι μια ξεχωριστή γυναίκα, που αξίζει να της αφιερώσει χρόνο.

Να είσαι καλή, γλυκιά και ετοιμόλογη, ώστε να του κεντρίσεις κι άλλο το ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα να μη δείχνεις ότι είσαι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη. Να σε νιώθει κοντά του, αλλά να μην σε θεωρεί δεδομένη. Να ενδίδεις στο φλερτ του αλλά με διακριτικότητα, ώστε να νιώθει ότι αυτός κινεί τα νήματα.Ακόμη και να αναρωτιέται αν τον φλέρταρες στα αλήθεια ή μήπως ήταν η ιδέα του.

Οταν γελάς με τα αστεία του ή κοκκινίζεις με τα τολμηρά κομπλιμέντα του, του δίνεις το μήνυμα ότι σου αρέσει. Ωστόσο δείξτου με τρόπο ότι πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να σε κερδίσει. Δεν είσαι σαςτις άλλες που έχει γνωρίσει, είσαι διαφορετική.

Να είσαι πάντα περιποιημένη και καλοντυμένη. Συζήτησε μαζί του για τα πάντα, χωρίς κόμπλεξ, αλλά μην φανερώνεις με την μία το… αμαρτωλό παρελθόν σου.