Μετά την εκρηκτική Έμιλι Ρατακόφκσι, άλλη μία εντυπωσιακή διασημότητα του Χόλυγουντ επισκέφθηκε τη χώρα μας και συγκεκριμένα το νησί της Μυκόνου.
Η 23χρονη Τζίτζι Χαντίντ προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο Νησί των Ανέμων και δείχνει να περνάει υπέροχα στη χώρα μας.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, είδε μία κοπέλα να φοράει μαγιό από την προσωπική της συλλογή, γεγονός που της έφτιαξε την ημέρα.

Τα δύο top models, Ρατακόφσκι και Χαντίντ, συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί στα στενά της Μυκόνου, κλέβοντας φυσικά τις εντυπώσεις.

- Μεταγωγικό αεροσκάφος της Ρωσίας κατέπεσε στην Κριμαία, 29 νεκροί
- Δικαστής απορρίπτει εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ για τη διακοπή της χρηματοδότησης της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης
- Διαβάστε στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τι εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση – Περικοπές στη χρήση πετρελαίου και αερίου






